UW GEZELLIG TERRAS


Creatief met natuursteen en groen!

kloosterdal, platines, verouderd
waal, oud, kempisch
terras vernieuwen, renoveren

UW NIEUWE TERRAS


Voor meer projecten en referenties: Bezoek fotogalerij

Authentieke natuursteen

De authentieke natuursteen geeft een sfeer aan uw woning dat rust en leven uitstraalt. Nieuwe natuursteen heeft dat gevoel niet. Enkel nieuwe natuursteen die verouderd werd, heeft dit wel, maar in mindere mate.

Oude kleiklinkers

Oude kleiklinkers kunnen gebruikt worden voor vele doeleinden en straalt ook nostalgie uit. Oude kleiklinkers brengen een landelijk karakter in uw tuin en rondom uw woning.

Mozaieken

Mozaiek is echte natuursteen uit rotsgesteente gehouwen. Hier kan je verschillende gesteenten en soorten combineren. Ook is het mogelijk om de mozaiek in allerlei motieven te plaatsen.

Arduin tegels

Arduintegels zijn ook een materiaal dat uit groeven in België gehouwen wordt. Arduinen tegels kunnen bewerkt worden op verschillende manieren en gebruikt worden voor vele doeleinden.

Kasseien

Naast de oude recuperatie kasseien, beschikken wij ook over nieuwe kasseien. Beide bestaan in verschillende formaten en kleuren. Kasseien zijn vooral van toepassing voor opritten en parkings.

30 jaar ervaring

Door onze 30 jaar ervaring en onze grote kennis over de verschillende soorten materialen, bent u zeker van een perfect resultaat en een succesvolle creatie.

© 2020 Schrauwen André bv · Rijkevorsel

Naar boven